Френски тост в петък, както и Rain Guy

Напоследък бях най -лошото с публикуването на рутинна рутина? Разбрах, че никой не седи и чака в компютъра им за моите публикации, но ме притеснява, тъй като имам някакъв мозъчен проблем, при който се превръщам в дъждовен човек, ако не остана с графика на битовете си. „Съдия Уапнър“ на Дъстин Хофман е моето „Събуждане на 6, бягай, яде“.

Изплашавам, ако не върви по този начин, но тъй като не работя, оставам до късно, както и закъснявам. Това не работи, тъй като съм сутрешен човек.
Последните ми видеоклипове

СЪВЕТ СЪВЕТ ОСТАВЕТЕ ЗДРАВИ По време на огнището на Covid19
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СЪВЕТ, за да останете здрави по време на огнището на коронавирус. Можете ли да бягате, както и да ходите навън по време на престоя в домашна поръчка? Ето напомняне, което ще ви помогне да предотвратите докосването на сделката си с …

Още видеоклипове

0 секунди от 2 минути, 25 секунди

След това
4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
04:31

На живо
00:00
08:21
02:25

Позволете ми да добавя, че единствената причина, поради която дори разбирам този филм, е, тъй като някой ми обясни това сходство с мен, след като се изплаших, че веднъж съм изключен. Но технически не съм гледал целия филм. Това е в моя списък със задачи, колкото и да е метод далеч след „-опаковане на живота ми, както и да се преместя в цялата страна“. И така, може да нямам възможност да спра, както и да го гледам за известно време?

Както и да е, това се извинявам на себе си, както и за вас, че съм беден блогър.

Прощавам ми, както и ще се върна по график … сега!

Тази сутрин се събудих развълнуван за бокс на ритник! Наистина се надявам да открия клас с подобен стил в Калифорния !!

Преди да ударя KB, направих всички предпочитана в петък закуска – френски тост!

В сместа: яйца, канела, ванилия, сол, стевия. гарниран с PB, както и сироп.

След KB се къпех във фитнес центъра, както и изпълних някои поръчки, включително една до Costco, ако ядях проби обяд.

Не правех снимки на моите проби (не че съм над него, но нямам смисъл, както и да снимам в момента). Но този човек има снимки на проби от цял ​​свят. Проби от Costco от цял ​​свят.

Всъщност имах този …

О, както и този …

Ако вече не бях женен, щях да бъда около този човек. просто казвам.

След моята Costco Binge се отправих към TJ’s. Невинно разглеждах пътеките, когато забелязах третата си като (след Бен, както и човекът на Costco Sample, разбира се).

Бадемово масло на търговец Джо с печени ленени семена !!!

Предполагам, че разпадането ми в средата на магазина работеше, както и те по чудо получиха повече. Попитах дали това е само няколко от последните от него, които са открили отзад, но мениджърът заяви, че се предлага да поръча, така че трябва да го имат отново. Кажете благодарение на вас TJ.

Току -що получих къща, както и закусвах пуканки, както и ларабар, както и диня. Днешните Eats в крайна сметка са изключително случайни. Но в момента животът ми е наистина случаен, така че вярвам, че е добре.

Тъй като напусках MD, както и моя прекрасен фитнес център за 10 дни, ще опитам, както и да ударя всеки клас KB, който мога! Може да се наложи да разруша следобедна тренировка (която мразя) за това, но си заслужава.

Надявам се, че петък върви добре?

До скоро!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *