Игнориране на Garmin

Моят резюме през уикенда:

Последното ми „дълго бягане“ преди състезанието
Последните ми видеоклипове

4 -минутна стояща основна тренировка за бегачи
СТАНДАНЕ НА АБС тренировка, която можете да направите у дома. Никакви основни упражнения за оборудване, които можете да направите, изправяйки се преди или след бягане. Бързи уроци за 5 тренировки се движат за силно ядро ​​и да предизвикат баланса ви.

Още видеоклипове

0 секунди от 4 минути, 31 секунди

След това
Съвети за маскиране на маски за бягане и ходене навън
07:15

На живо
00:00
08:21
04:31

Поддържайки го истински на моето вечеря – гласуването е отворено за предизвикателство 3!

Не знам дали съм споменавал това преди, но всъщност игнорирам Garmin на писти. Гледам го, когато чуя сигнала на маркера на километър, така че знам кога да се обърна, но не обръщам внимание на темпото си!

Това е лошо нещо за мен, защото наистина съм лош в крачка и обикновено излизам твърде бързо и изгоря много преди да свърши моето бягане. Също така искам да работя върху скоростта и крачката, така че това е нещо, което планирам да работя за следващото си състезание.

Но днес Garmin не можеше да бъде игнориран. Каза ми, че базата данни на LAP е пълна за известно време. Въпреки това, имам навика да го игнорирам така или иначе, така че всъщност не съм направил нищо по въпроса.

Е, предполагам, че днес тя наистина е достигнала лимита си, защото на миля 3 тя започна да издава и няма да спре! Бях в точка на свой ред, така че спрях и се опитах да го поправя, но звукът продължи. Накрая разбрах как да изтрия всички, освен последните 3 месеца история и тя спря.

Не мисля, че съм архивирал предишната си история на бягане, така че съм някак си разрушен? Boo.bs

Друго произволно нещо, което може да знаете или не можете да знаете за мен – харесвам овесени трици повече от овесени ядки. Винаги купувам овесени ядки, мислейки, че ще искам да я ям. На теория звучи добре, но по -скоро бих имал овес 80% от времето.

Закуска – овесени трици, бадемово мляко, стевия, узрял банан, бадемово масло и канела?

С ледено кафе, защото е понеделник и излъгах снощи, когато казах, че ще спя в края на публикацията си.

Гласуване за Project Food Blog Challenge 3 е отворено! Бях наистина подчертан, че влизането ми ще изглежда тъпо в сравнение с всички фантастични храни, срещу които съм, но се радвам, че останах верен на себе си и го поддържах истински? Надявам се да ме подкрепите, като гласувате тук!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *