Вие сте фитнес център брато?

от Мат Уейк

Нека се справим с него, има продукти, които всички ние използваме, когато се отправяме към фитнеса – скобите. Това е като ритуал, с който ходим, преди да влезем в пространството на тежестта, както и да направим ежедневната жертва на Бога на Гейз. Нека обаче да бъдем премахнати за едно нещо. Ако нямате продуктите, предоставени по -долу във вашата чанта за фитнес център, вие просто не сте легитимен член на нашия разкъсан, както и отрязан култ. Ето едно бързо изтичане на нуждата, за да се възползвате … така че не сте оставени!

„Бендер бутилката“
Blender Bottle ™ е марка, на която лично се доверявам, но това не показва, че това е единствената налична марка, която предлага бутилки за шейкър. Използвам тези шейкъри за почти всичко. Имам посветени шейкъри само за моя протеинов прах, както и тогава имам посветени шейкъри само за течности като вода или екологичен чай. Основната къща за заема както и да започне да изглежда, че вървеше с война. С висококачествен шейкър можете да вземете предварителната си тренировка, да го попълните с вашия вътрешно обучение като BCAA, както и след това да смесите протеиновия си шейк след тренировка. Бум! Един шейкър, няколко употреби. Можете да получите шейкъри почти навсякъде; Хранителни магазини, огромни търговци на кутии, магазини за лекарства, в допълнение към онлайн. Ако купувате навсякъде толкова добре, тъй като те не предлагат бутилки за шейкър, те не са тежки за здравето и благосъстоянието, както и за фитнес. Има много видове бутилки с шейкър, както и бутилки с вода, но все още не съм открил такава, която е толкова последователна, колкото бутилката на блендера.

Висококачествен протеинов прах
Храненето след тренировка е много решаващо, както и не искате да се спускате, както и да закупите някаква извън марка, евтино, изглежда толкова чудесно, за да бъде вярно, протеини. Потърсете достоверна марка, която има няколко години под колана си на пазара, както и закупете протеина си. Освен това много марки излизат от дърводелството, както и някои дори не удовлетворяват претенциите си за етикети. Обикновено по -големият бизнес не се опитва толкова добре, тъй като те издърпват на потребителите, както и те, които имат много за загуба с съдебен процес. Можете да разглеждате в интернет търговците, които предлагат добавки или да отидете в вашия регионален магазин за хранене или добавки, както и те могат да ви помогнат да ви насочат към протеин, който може да оформи това, което търсите.

Ако искате висококачествен протеин, изберете изолат на суроватката. Ако се опитвате да намерите много по-рентабилен вариант, смесена суроватка ще ви служи добре. Смесената суроватка обикновено се състои от изолати, концентрати, както и често казеини. Разходът е по -малък от строг изолат, тъй като той също се състои от някакво по -ниско качество, по -малко скъпи суровини. Ако искате нещо BareBones, вземете себе си продукт само с суроватка. Въпреки че не се състои от какъвто и да е вид изолати, той все още е чудесен висококачествен източник на протеини, който да ви помогне да поправите работата си, както и да развиете влакна с разцепена мускулна маса, както и да ви подготвят за следващата си тренировка.

Стимул-тежък прах преди тренировка*
Изглежда, че нещата са в тенденция до крайност в наши дни, когато ако потребителят не усети продукт, те смятат за лошо. Поради тази причина много повдигачи се насочват към тежка за стимулиране на прахове преди тренировка. Тези продукти обикновено имат 200+mg кофеин заедно с други компоненти като бета-аланин, цитрулин малат, йохимбе, както и други. Въпреки че не всички компоненти в продукта са директни стимуланти, много от тях подпомагат подобряването на въздействието на действителните стимуланти в продукта.

Повечето хора, които приемат предварителни тренировки, искат да почувстват енергията. Някои дори харесват усещането, което получавате с използването на ниацин, което е още един компонент, добавен към много продукти преди тренировка на пазара днес. Недостатъкът на прах, който е тежък за тренировка, е, че тялото ви става свикнало да го използва, така че въздействието на усещането е сведено до минимум с течение на времето. Като цяло изискването ви за надбъбречни жлези да се нулира в този момент, както и искате да прекратите използването на продукта преди тренировка, докато не се извърши нулиране на надбъбречната жлеза.

С толкова много различни предварителни тренировки на пазара, бих предложил да останете далеч от UP, както и идващи марки, както и да се придържате към изпитаните, както и True. Много от „подземните“ или нагоре, както и идващите марки са открити, за да омвочат продуктите си или да се използват скоро, за да бъдат забранени съставки. За да се спрете да се закачите на продукт, който може изключително добре да изчезне, докато го използвате, опитайте няколко от основните марки добавки на пазара.

Няма недостиг на този вид продукти, така че ако имате възможност да опитате проба, преди да я получите, това би било идеално. Ако не, това се свежда до игра за отгатване на това, което би работило глобиt за вас. Вижте оценките в Интернет в допълнение към това, което другите във фитнес центъра използват, както и го използвате като ръководство за това къде да започнете. Оттам изберете разходи, които сте готови да похарчите в допълнение към аромати, които бихте искали, за да можете да вземете информирано решение, когато е време да отворите портфейла си. Продуктите преди тренировка могат да бъдат закупени както в Интернет, в допълнение към храненето, така и за добавяне на търговци на дребно. Юридически отказ от отговорност: Винаги потърсете съвет от медицински експерт, преди да започнете всякакъв вид програма за добавяне.

Стилни слушалки
В наши дни има безброй различни елегантни слушалки, които се различават от нисък край до висок клас, както и варират според разходите, които можете да включите директно във вашия смартфон или синхронизиране с помощта на Bluetooth. Ако сте склонни да губите нещата, не се сдобийте с страхотна двойка. Ако сте от типа човек, който унищожава нещата, не получавайте страхотна двойка. Ако сте предпазливи с вашите продукти, както и се наслаждавате на всяка нотка на музика, както и с терен, тогава се хвалете за себе си с най -висококачествени слушалки.

Слушалките се предлагат във всякакъв вид размери, стилове, както и при употребата. Ако използвате слушалките си, за да стартирате, открийте чифт, който ще остане в или на главата ви, когато го правите. Опитах много различни стилове от ухото, до ухото, до ухото, както и честно казано, това е лично предпочитание. Открих, когато вдигането на ухото или над ухото ми осигурява най -добрите резултати, както и остава поставен. Ако обаче правя кардио или нещо, включително бързи движения, харесвам в ухото. Отново това е само моето лично предпочитание. Можете да си вземете двойка от уши от нисък клас или можете да отидете на целия метод, колкото Bose или чифт слушалки за удари.

Аксесоари за тренировка
Този раздел не е истински необходим, но много фитнес центрове имат много аксесоари, които дават фитнес центъра – опаковки, каишки, колани, тебешир, кърпи (които трябва винаги да имате независимо дали получавате такъв от фитнес центъра Или от къщата ви), както и дори ръкавици (ако не искате да повредите деликатните си битови ръце). Сякаш никога не стреляш по баскетбол в живота си, но когато си сложил чифт Йордания, веднага вярваш, че отиваш в НБА.

Поради тази причина искам да поддържате всякакъв вид аксесоари до най -големия минимум. Не носете чанта за фитнес център, пълна с устройства, както и безполезни боклуци, които не използвате, за да ви помогнат във фитнеса. Ако правите клекове с телесно тегло, не изисквате опаковки на коляното. Както и ако наистина го правите, тогава най -вероятно не бива да клякате. Ако сте 140-килограмова мъжка пейка само на бара, оставете миришещите соли у дома. Донесете това, от което се нуждаете, както и само това, от което се нуждаете. както и абсолютно трябва да служи на цел. Не го носете, за да изглежда готино. Тези ръкави на НБА оръжия, които хората използват, няма да ви превърнат в културист. Както и ако наистина можете да оформите един от тези ръкави над ръцете си, най -вероятно не сте културист.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *