Просто правя това, което SR ми казва

здравей! Как върви? Точно тук върви чудесно !! Накрая получавам закачането на електронната система на лагера Run. (Съжалявам, ако миналата седмица имаше проблеми.) Вчера имах страхотно да видя с домакинството си. Както и аз имах отлично бягане тази сутрин !!

Първо нека скочим в производителя на време през целия метод обратно в неделя. Беше ден за почивка, така че направих плажно тяло при поискване тренировка за някои тренировки за издръжливост.
Най -актуалните ми видеоклипове

Маратон тренировъчен ден 4
Маратон тренировъчен дневник Ден 4 Проверете в

Още видеоклипове

0 секунди от 1 минута, 21 секунди

След това
Тогава тя я нямаше – преглед на книги
04:20

На живо
00:00
08:21
01:21

След това съставих странично хранене, за да заведа на барбекюто за рождения ден на баща ми. Измислих го, както вървях, както и излязох страхотно! Това е някаква ситуация на салата от боб. Това е работното заглавие.

Също така направих тези барове, тъй като пожелах, както и имах малини, както и сладко, както и захар, което по принцип е рецептата за щастие.

Фиеста Фиеста.

Тя се потегли, но те не се движеха.

SR, както и аз изпращам текстови съобщения, както и за бягане, както и за сух шампоан, както и за Марая Кери, както и MLK JR Day.

Наистина изисквам да събера живота си заедно (думите ми, а не нейните). Както и като „съберете живота си заедно“, посочвам „бягане по -бързо“.

Затова тя ми каза на някого, когато й каза някакви забележителни думи на мъдрост за това как точно да бяга по -бързо, както и да спечели всички състезания.

Но тя забрави.

Вместо това тя ми каза да пробягам 8 MP мили тази седмица, както и 10 следващи, както и да се развивам постоянно, докато не успея да направя 28 в MP. Тогава ще разпозная, че не трябва да провеждам маратони, както и да започна да се регистрирам за ултраси.

Така че тази сутрин го направих. Бум.

Изпращам й текст, тъй като Вегас не беше впечатлен. Той наистина никога не е, убеден съм, че е тотален нарцисист.

Бягайте лагер ден 9 – крачки

Говорим за бягане по -бързо. Когато искам да акредитация на RCCA, инструкторът по инструктор / работещ инструктор ни каза, че трикът да станем по -бързи е крачките.

Стъпките са отлични в края на пробег за тласък на скоростта, както и те, които краката ви се използват, за да се обърнат по -бързо.

Как да направите крачки: След загряване, обикновено в края на бягане … Започнете на равна повърхност (дайте си права, безрискова зона, с която да работите) бавно се ускорете до около 70 или 80% от най-бързите, с които можете отивам. Останете там бързо за 5 – 10 секунди. Бавно освобождаване, както и бавно до спиране.

Друга информация: Изпълнение на крачки от Active

Как стъпките ви помагат да работите по -бързо с помощта на бегачите

Въпрос: Правите ли крачки? Точно колко често?

Имате ли добър приятел, който просто правите това, което те заявяват, тъй като те са по -умни от вас.

Правя го!

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

Щифт

Дял

Поща

Дял

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *