Декорации за баня?

Здравей! Как върви? Точно тук става забързано, тъй като накрая трябваше да се обадя на експерт за ситуацията с мравки. Толкова е странно, тъй като те наистина не влизат в храната в кухнята. Те просто искат да се разхождат навсякъде. Въпреки това, когато бях във Флорида за Деня на благодарността, мравките се преместиха, както и ме изгониха. Дори не искам да влизам в него. Накратко, имах професионалист, както и Вегас, както и трябваше да изляза за деня, докато се грижеха за него.

И така, Вегас ми е ядосан, че го накара да отиде в котешкия превозвач. Мравките са ми ядосани, че ги убих. Всеки, който ме изпрати по имейл през последната седмица, ми е ядосан, че не отговарях. Както и да ми се сърдя, защото … няма значение, че сега не съм ядосана на мен. Поне имам това да ми отиде?
Най -новите ми видеоклипове

Високо постижение – Страхотен преглед на книги за слушане
Високо постижение от Tiffany Jenkins Review. Бърза оценка на новия мемоар на двойния живот на наркомана. проверен от автора.

Лесна книга, която да слушате, докато бягате, ядене или каквото и да е друго, което хората правят.

Още видеоклипове

0 секунди от 6 минути, 12 секунди

След това
Маратон тренировъчен ден 1
03:12

На живо
00:00
08:21
06:12

Нека поговорим за бягането, както и за яденето, както и за всички неща, които съм развълнуван от най -доброто сега …

1. Вярвах, че най -новата ми покупка на Cyber ​​Monday Advo ще отнеме много време, за да се покажа, защото чух, че това е много луд забързан ден за тях. Въпреки това получих всичките си неща до петък !! За съжаление, бях извън града за Shiftcon, така че се гмурнах в това, когато се прибрах.

Ще ви позволя да разберете, когато пробвам ваканционните аромати на протеиновите прахове. Те се предлагат само в ноември, както и DEC, така че ако мислите за тиква подправки, ваканционният пакет или протеиновите барове на джинджифил се получават бързо.

Пакетът от стимули на гамата, както и шейковете от бял шоколад, се предлагат и двете. Пакетът Holiday Range обаче има аромат на мента в него.

2. Коледни дизайни (въпреки че не се разкрасявам в къщата, тъй като съм мързелив, както и Вегас не ми помага).

Имаше малко снафу с моята пътуване от полетния терминал, когато се върнах от Нола. Така се озовах в дома на моя родител за няколко часа. Майка ми не е като много коледна консумиран човек, но има някои доста добри дизайни, които извежда всяка година. Това включва коледни кърпи, както и килими за банята.

Това нормално ли е?

Тогава баща ми влезе със свежа, гореща пица. Аз съм на 24 -дневната трудност, както и се опитвам да ям чисто, но бях законен гладен, така че имах половин резен, за да успокоя копнежа. Удряйте мястото.

3. Взех ново приложение за Rideshare до терминала на полета в петък – вижте Jane Go. Чувал ли си за него?

Това е приложение за пътуване с всички жени, което има всички женски шофьори, както и задвижва женски пътници (мъжете могат да пътуват, ако си отидат заедно с жена). Харесва ми тази идея. Просто бих се почувствал много по -добре в разбирането, че ще бъде женски шофьор, ако е късно, както и се връщам от бар или нещо подобно, знаете ли? Както и ако пътувам или нещо, както и не разбирам изключително добре района – това е отлична идея.

4. Салати за чанти. Това е нещо. Въпреки това съм съвсем сигурен, че жената на седалката на прозореца в пътеката ми вярваше, че съм най -странният човек някога. (Аз може би.)

5. Бях поканен за напитки с бизнес в Shiftcon в петък вечер. Току -що получих газирана вода с лайм, тъй като сега не пия най -добре. Барманът обаче ни донесе две чинии от захаросани пекани. Ей, не съм направен от камък. Трябваше да имам няколко. Въпреки това не съм правил бейгнети или урагани в NOLA, така че ако това беше най -лошото нещо, което имах там, щях да заявя, че се справих доста добре.

6. Този нов чай ​​за мента на Trader Joe ми направи деня. Аз жадувам шоколад като луд човек (или типичен човек по време на Том).

7. Диня репички! Те са толкова и леки, както и хрупкави. Аз съм фен.

8. Страхотното сутрешно време. Той е идеален за бягане. Въпреки това изисквам да извадя някои ръкавици, тъй като ръцете ми са толкова мразовити в пистите ми!

Въпрос: Разкрасявате ли всяко пространство за празниците? Банята? Някой, който разбира ли, прави това?

Кое е най -доброто ви нещо сега?

Изпратете ми работната книга

Запазете

Споделянето е загриженост!

Дял

Туит

ЩифтДял

Поща

Дял

Продължавайте да избирате тези:

Топ 11 части на Hamilton Musical

Топ 11 части на Hamilton Musical

Топ 11 най -добрите цитати от Хамилтън, както и предпочитаните от мен части от виждането на Хамилтън Музикъл лично в панталони в Лос Анджелис

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Бягане на остров Марко Флорида 2021

Къде да бягате на остров Марко Флорида. Изпълнение на предложения за пътуване, както и летни плажни пътувания. Блог на Флорида Run и

Моят куче трябва да има ходене или бягане с вашето кученце

Моят куче трябва да има ходене или бягане с вашето кученце

Кучешкото ходене трябва да има. Поискахте предложенията на моите предавки за бягане с вашия кучешки – ето списък на предпочитаните от мен каишки, col

Сух шампоан, здраве на червата, бягане в Канада, както и много повече притеснения от IG истории

Сух шампоан, здраве на червата, бягане в Канада, както и много повече притеснения от IG истории

Здравейте! Отговарям на вашите притеснения от Instagram за бягане, хранене, чар, както и здраве и здраве на червата – каква смесица от теми, които C

фалшиво добре познато – този влияещ се справя точно колко истински е

фалшиво добре познато – този влияещ се справя точно колко истински е

Imploencer, както и Way of Life Glog Prection Secuation of Fake Wealfe. Нов HBO филм за Instagram влияещи, както и зад

Работещи изгледни групи, стари флотски тренировъчни съоръжения, както и много повече въпроси

Работещи изгледни групи, стари флотски тренировъчни съоръжения, както и много повече въпроси

Отговарям на вашите притеснения от полето за история на @RuneTrepeat Instagram! Ние обхващаме теми като точно как да се предвиди

⚡ от Shareaholic

.

comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *